Impiante Fotovoltaik

Pas nje eksperience dhe suksesi ne fushen e energjise diellore ne Itali,AlbCover sjell ne Shqiperi, menyren me ideale te prodhimit te energjise elektrike me ane te "centraleve/impianteve fotovoltaike". Propozon per klientelen e saj impiante fotovoltaike te te gjitha llojeve.
lexo me shume

Panele Sandwich

Panele sandwich i termoizoluar me poliuretan espans per mbulim dhe veshje me trashesi te izoluesit poliuretan espans te ndryshem dhe spesori llamarine te ndryshme Panele sandwich "fonasorbent" me veti te certifikuar kunder zhurmes dhe zjarrit
lexo me shume

Kapanone "Celsa ne Dore"

Pikerisht eksperienca shume vjecare ne sektorin e ndertimit dhe mbulimit kapanoneve industrial edhe me formulen "Celsa ne Dore" ka bere qe nevojat e konsumatorit dhe realizimi i objekteve te kerkuara, te ndiqet vazhdimisht hap pas hapi me nje staf profesionistesh shume te pergatitur.
lexo me shume

MIRE SE ERDHET NE ALBCOVER

ALBCOVER ZGJEDHJA ME E MIRE PER JU

AlbCover sh.p.k projekton dhe realizon kapanone dhe konstruksione metalike celiku te te gjithe llojeve te lyera dhe te zinkuara ne te nzehte, sipas kerkesave te klienteles, struktura metalike industriale dhe civile te pergjithshme. AlbCover sh.p.k me stafin e specializur i jep te gjithe klienteve, studim paraprak te pergjithshem te objektit, projektim dhe zbatimin final te tij deri ne perfundim te cdo lloji strukture metalike, industriale ose civile.
ALBCOVER ZGJIDHJA E BEZINESIT TUAJ.

PRODUKTE ITALIANE

Te gjitha produktet qe trajton kompania jone ne shumicen e rasteve e kane prejardhjen nga kompanite me prestigjioze te prodhimit Italian, dhe jane qe te gjitha te certefikuara CE dhe me garanci sipas standarteve te bashkimit europian.
Fushat kryesore te aplikmit te konstruksioneve metalike jane:
 • Kapanone industriale metalike
 • Ndertesa dhe pallate me kostruksion metalik me veshje xhami
 • Qendra tregtare dhe biznesi me strukture celiku.
 • Impjante sportive celiku.
 • Shtylla te tensionit te larte me strukture celiku.
 • Stalla dhe struktura celiku per blektorine

PARTNERET TANE

MB COPERTURE GROUP SRL
KOMPANIA JONE NE ITALI E THEMELUAR PREJ 20 VJETESH
[email protected]
Copyright © Albania Software
2013. All Rights Reserved.
Mbyll

KAPANONE "CELSA NE DORE"

AlbCover sh.p.k projekton dhe realizon kapanone dhe konstruksione metalike celiku te te gjithe llojeve te lyera dhe te zinkuara ne te nzehte, sipas kerkesave te klienteles, struktura metalike industriale dhe civile te pergjithshme. AlbCover sh.p.k me stafin e specializur i jep te gjithe klienteve studim paraprak te pergjithshem te objektit, projektim dhe zbatimin final te tij deri ne perfundim te cdo lloji strukture metalike, industriale ose civile. Profilet kryesore te kollonave dhe kapriatave qe perdoren jane HEA, HEB, IPE, tralicio etj., me permasa dhe madhesi te ndryshme. Persa i perket trareve te catise dhe te veshjeve anesore ( mureve) perdoren profile Z, C, U, omega etj.. Montimi i strukturave metalike behet totalisht me ane te bullonave prej celiku. Mbulimi dhe veshja e kapanonit per te pasur nje ambient sa me komfort, behet ne shumicen e rasteve me panel sandwich me isolues poliuretani espanso, lesh guri kunder zjarrit dhe zhurmave te trashesive te ndryshme sipas kerkesave. Kur kerkohet nje produkt me ekonomik nga ana e klienteve, ne mund te realizojm mbulimin dhe veshjen me llamarine te grekuar te lyer te garantuar me spesore nga 0.5 - 0.6 - 0.8 mm. Persa i perket elementeve te perthyer plotesues, dhe te ulluqeve te kapanoneve, mund t'jua ofrojme ne materiale te ndryshem, si llamarine e lyer e garantuar, alumin natyral ose I lyer, baker etj.. Te gjitha produktet qe trajton kompania jone ne shumicen e rasteve e kane prejardhjen nga kompanite me prestigjioze te prodhimit Italian, dhe jane qe te gjitha te certefikuara CE dhe me garanci sipas standarteve te bashkimit europian.

Fushat kryesore te aplikmit te konstruksioneve metalike jane:
 • Kapanone industriale metalike
 • Ndertesa dhe pallate me kostruksion metalik me veshje xhami
 • Qendra tregtare dhe biznesi me strukture celiku.
 • Impjante sportive celiku
 • Shtylla te tensionit te larte me strukture celiku
 • Stalla dhe struktura celiku per blektorine
Mbyll

Panele Sanwich

Albcover ju afron mbulesa dhe veshje me panel sandwich te te gjitha llojeve, sipas kerkesave dhe nevojave tuaja, duke pershtatur ne cdo objekt produktin e duhur. Ne kete fushe mbulesat dhe veshjet/muret i ndajme ne te izoluara dhe te pa izoluara.

Llojet kryesore te mbulesave dhe veshjeve me panel sandwich te kapanonave qe ofrojme jane:
 • Panele sandwich i termoizoluar me poliuretan espans per mbulim dhe veshje me trashesi te izoluesit poliuretan espans te ndryshem dhe trashesi spesori llamarine te ndryshme.
 • Panele sandwich "fonasorbent" me veti te certifikuar kunder zhurmes dhe zjarrit qe sherben per mbulim dhe veshje.
Te gjithe produktet qe kompania jone trajton, jane me prejardhje nga Italia me certifikim CE.
Mbyll

Impiantet Fotovoltaik

Pas nje eksperience dhe suksesi ne fushen e energjise diellore ne Itali, Albcover sjell ne Shqiperi, menyren me ideale te prodhimit te energjise elektrike me ane te " centraleve/impianteve fotovoltaike". Me nje esperience 10 vjecare ne kete sektor ne Itali, propozon per klientelen e saj impiante fotovoltaike te te gjitha llojeve duke perdorur produkte nga me cilesoret ne tregun boteror, me garanci dhe efikacitet te prodhimit te energjise diellore deri ne 25 vjet. Energjia diellore eshte energjia e vetme qe ne te gjithe boten mund te shfrytezohet ne menyre te decentralizuar, kudo qe eshte e nevojshme. Ndryshimi i klimes dhe furnizimi i veshtire me energji ka detyruar njerzimin per te gjetur zgjidhje dhe metoda te reja. Cdo dite dielli ofron energji ne sasi mijera here me te medha sesa nevojat e te gjithe njerezimit. Duke patur parasysh kerkesen perhere e ne rritje per energji elektrike, energjia diellore eshte menyra me ideale per prodhimin e energjise elektrike. Kjo energji e prodhuar ne menyren me natyrale nga dielli, eshte e pashtershme, e paster, e sigurt dhe nuk i nenshtrohet krizave te ndryshme ekonomike. nje burim i pashtershem i energjise nė furnizimin me energji "te paster" zero emetimet e "CO2" ne atmosfere. Me impiantet fotovoltaike brezi ynė tani ka mundesine historike per te zgjidhur problemet e energjise ne menyre te qendrueshme ne bote.

Fushat e nderhyrjes dhe montimit te impianteve fotovoltaik jane:
 • Impiante Fotovoltaik per biznese dhe sipermarrje.
 • Impiante Fotovoltaik ne cati per shtepi dhe vila.
 • Impiante Fotovoltaik ne toke.

Pse energji diellore:
 • Nje burim fitimi parash kolosal, dhe nje bote me e paster.
 • Nje investim i sigurt dhe me avantazh te dyfishte.
 • Shperblimin e te gjithe energjise se prodhuar dhe kursimin e faturave.
 • Nje investim i pavarur nga cdo zhvillim ekonomik.

Albcover ofron impiante fotovoltaik me celesa ne dore, si per bizneset dhe per familjet private duke perllogaritur e ndjekur klientelen hap pas hapi deri ne perfundimin final te impianteve dhe centraleve fotovoltaik.
Mbyll

ALBCOVER ZGJIDHJA ME E MIRE PER BIZNESIN TUAJ

ALBCOVER ,nje kompani tashme e sukseshme ne shtetin fiqinj italian e krijuar ne vitin 2000 e perfaqesuar nga firma MB COPERTURE Srl, vjen edhe ne Shqiperi me eksperiecen dhe pervojen evropiane se te ndertuarit ne me shume se 20 vjet ne fushen e kapanoneve industrial,mbulesave dhe veshjeve te kapanoneve metalik,energjise se rinovushme dhe aksesoreve industrial.

Pikerisht eksperienca shume vjecare ne sektorin e ndertimit dhe mbulimit te kapanoneve industrial,energjise se rinovueshme edhe me formulen "Celsa ne Dore" ka bere qe nevojat e kosumatorit dhe realizimi i objekteve te kerkuara,te ndiqen hap pas hapi nga nje staf shume i pergatitur.
Kjo na ka lejuar qe klienteles sone ti ofrojme ne tregun industrial nje game te gjere produktesh dhe sherbimesh, me zgjidhje dhe efikasitet maksimal, duke na bere lider ne kete sektor, dhe partnerin tuaj ideal.

Fushat e nderhyrjes jane:
 • Projektim, furnizim dhe ndertim te kapanoneve metalik industrial, me celesa ne dore.
 • Shitje dhe instalim me operatoret tane te specializuar ne Itali, mbulesa dhe veshje anesore per kapanone industriale (panele sandwich te te gjitha llojeve, llamarina te lyera grekate, ulluqe dhe aksesore metalik).
 • Projektim, furnizim dhe instalim centrale/impiante fotovoltaik per prodhimin e energjise se paster.
 • Furnizim dhe instalim te sistemeve kunder renies nga lartesia "Life Line".
 • Sisteme ndricimi natyral, mbulesa kapanonesh dhe dritare, hapje elektrike dhe me dore "Polikarbonat".
 • Heqjen demontim dhe rehabilitimit i mbulesave/cative dhe objekteve te tjera qe permbajne asbest/eternit.